1 november

Uitnodiging | Circulair Bouwevent Drenthe

De provincie Drenthe, gemeente Assen, Bouwend Nederland, NVBU, Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie en de Natuur en Milieufederatie Drenthe nodigen u uit voor hét circulaire bouwevent van Drenthe. Voorlopers in het vakgebied delen hun ervaringen in workshops en activiteiten verspreid over vijf locaties. In twee dagen maakt u zo kennis met de laatste ontwikkelingen en spraakmakende voorbeelden. Alle activiteiten zijn gratis en staan in het teken van de praktijk van circulair bouwen en ontwikkelen.

Met Onno Dwars, Gedeputeerde Henk Brink en een drietal mooie activiteiten hebben we de afgelopen weken al een klein deel van het programma prijsgegeven, maar nu is het dan echt zover. Het samenspel tussen bouwers en opdrachtgevers komt in meerdere workshops aan de orde - en zeker ook bij het bezoek aan een van de meest duurzame gebouwen in Europa. Het Biosintrum in Oosterwolde. Daarnaast vindt u als deelnemer een schat aan praktische informatie tijdens het event. Van subsidiemogelijkheden tot circulair ontwerpen. Wie echt even de handen uit de mouwen wil steken, doet mee aan één van de workshops Strobouw in perspectief.


Bent u actief in de bouwsector als opdrachtgever of ondernemer? Dan is dit uw kans om in twee dagen nader kennis te maken met circulair bouwen en het betrokken netwerk. Meld u aan via bovenstaande link voor de activiteiten die u wil bijwonen. Wel doen, want vol is vol!

Praktische informatie

Datum: 1 en 2 november
Locatie: Het evenement vindt plaats op en rondom het Havenkadeterrein in Assen.
Voor wie: Het event is voornamelijk interessant voor mensen die werkzaam zijn in de bouwsector, maar iedereen is welkom!

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan via deze link.