Heel Drenthe Denk mee - Rudi Zwier, peize
20 augustus 2018

Gezocht: Een inspirerende locatie in de buurt van Peize

Rudi Zwier - initiatiefnemer en createur van de Bicyclecaravan - had na het uitvoeren van een marktonderzoek naar duurzame brandstoffen de behoefte om een duurzaam product op de markt te brengen. “Tijdens het doen van marktonderzoek over de transitie naar duurzame brandstoffen voor Green Planet werd het mij duidelijk dat het anders moet.”

Nu de Bicyclecaravan af is zoekt Rudi naar mede-ondernemers die ook iets met duurzaamheid hebben. Zo kunnen ondernemers volgens Rudi, wanneer zij samenwerken op een fysieke locatie elkaar stimuleren, middelen efficiënter benutten en op een informele kennis delen.

Een geschikte ruimte

Rudi: “Een van de belangrijkste stimuli voor start-ups en kleine bedrijven om te groeien of te blijven bestaan is peer review (collegiale toetsing). Dat gebeurt er als je ondernemende mensen met verschillende achtergronden op een fysieke plaats samenbrengt. Ik zou graag een ruimte vinden waar meerdere ondernemers daadwerkelijk samen kunnen werken. Het is voor mij handig als de ruimte binnen een straal van vijftien kilometer van Peize ligt en minimaal tien vierkante meter beslaat maar het liefste een nog grotere ruimte waar meerdere start-ups en kleine ondernemers met een duurzame inslag kunnen werken.”

Rudi vraagt: “Kent u of beschikt u over een geschikte locatie binnen een straal van vijftien kilometer van Peize neem dan contact met mij op!”

Heb jij een suggestie of wil je contact opnemen met Rudi? Laat je reactie op Facebook achter of mail de redactie via info@ditenergie.nl.

DIT is
3
8
0
initiatieven