21 december 2014

Feestelijk welkom

Locatie: Assen

Sinds vandaag zijn wij 'in de lucht' met DIT. Wij zijn blij hoe het eruit ziet, en trots dat jij even een kijkje neemt. Verken gerust wat dit platform te bieden heeft en wat onze ambities zijn.

De korte introductiefilm die je bij  'Over DIT'  vindt, neemt je mee in onze visie. Lees de eerste korte bijdragen van initatiefnemers als Pieter Wittenberg, Henk Bulder, Chris Roorda en Henk van de Boer. Kijk naar ons Co-lab waar we graag samen- en meewerken aan grote en kleine vragen.

Maar het allerbelangrijkst: neem contact met ons op als je ook wilt meehelpen. Heb jij een verhaal of een idee die je graag wil delen via dit platform? Heb jij iets op de planning staan dat je aan een groter publiek wilt presenteren? Je bijdrage is van harte welkom.

Uiteraard zijn we net begonnen. Dit platform zal hopelijk groeien, en - met je hulp - zullen we er steeds meer op kunnen aanbieden; online en offline en met het oog op praktische samenwerking, inspiratie en kennisdeling.

Nogmaals, namens het hele redactieteam van DIT: hartelijk welkom. Wij wensen jou en je naasten fijne feestdagen, en alvast een gelukkig en energiek 2015!

Even kennis maken… Carina Wiekens

Drenthe in Transitie is een verzameling van doeners, kenners, ervaringsdeskundigen, beleidsmakers en leken. Graag stellen we de mensen achter de Drentse energietransitie aan je voor. Deze keer een i...

Meer lezen...